top of page
Hamburger menu
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • Bandsintown (white)

op je eigen feest!

Mister Major F

Mister
Major F

Deze rasechte entertainer neemt je mee op zijn knotsgekke reis doorheen het faute landschap waar hij de liefde bezingt in vele dialecten. Alle faute danspasjes van de 90’s past hij toe en doet ook jou je de benen van onder het lijf dansen!

Nancy

Nancy
The Flamingo

Deze flamboyante persoonlijkheid fleurt onze bendt op door haar rooskleurige kijk. Ze staat luchtig in het leven en siert elk optreden met haar aanwezigheid. Een zwijgzame muzikale levensgenieter van de foute muziek gebracht door de juiste bendt.

Miss Eva Boom

Miss
Eva Boom

De zotte lady van de bende, ze houdt van faute moppen, glitter en glam! Al sinds ze kon spreken wilde ze zingen. Ze speelt a little of this en a little of that en krijgt in no time de kalmste boekhouder boven op de tafel!

Mister Goldfinger

Mister
Goldfinger

Hij is gekend als ‘de man van de vele stemmetjes’. Met zijn eigen sound en stiekeme liefde voor faute slows en tupperware is hij het peper en zout die elke bendt nodig heeft. En hij is zot van A, dat kan niet missen.

Mister Thunderstorm

Mister
Thunderstorm

Mister Thunderstorm is de man met de beste “klankskes” in het westelijk halfrond. Reeds bezeten van zwart en wit lang voordat hij enige vorm van gezichtsbegroeing had. Hij is hèt voorbeeld van good guy gone faut.

Mister Sevenhands

Mister
Sevenhands

Mister sevenhands al van kindsaf de conaisseur van de besnaarde wereld met zijn grote liefde: basgitaar. Een beetje crazy  in de sexy coconut en in het smakelijk West-Vlaams leidt hij de Faute Bendt naar een geschift niveau.

Mister Animal

Mister
Animal

Luid, een beetje knetter, maar vooral in het bezit van een gezonde portie samba ballen knalt Mister Animal de Faute naar the next level! Hard, zacht, groovy of zeemzoet, deze Gentse animal is het kloppend hart van onze bendt.

bottom of page